0 0
Hapje van appel met knolselderij en grijze garnaal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Corrigeer aantal:
1 stuk (ca. 200 g) knolselderij
1 zoete appel
1 eetlepel mayonaise
sap van 1/2 limoen
1/2 eetlepel vers gehakte dragon
peper en zout
250 g gepelde grijze garnalen (handgepeld)
enkele plukjes gemengde sla

Dit recept vastpinnen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Hapje van appel met knolselderij en grijze garnaal

Keuken:

Ingrediënten

Instructies

Share

Dit hapje van appel met knolselderij en grijze garnaal is een typische herfst amuse. Lekker fris door de limoen en de appel en feestelijk dankzij de grijze garnalen. Het is bovendien snel en gemakkelijk te maken. Ideaal voor als je gasten over de vloer krijgt of tijdens de komende feestdagen.

Je kunt de knolselderij eventueel vervangen door groene of witte selderij. Voor een vegetarische versie van dit hapje met appel en knolselderij kan je de garnalen vervangen door kaasblokjes en walnoten. Wil je helemaal vegan gaan? Werk het hapje dan af met blokjes avocado of walnoten en/of vegan kaas.

Misschien lust je dit hapje van knolselderij met kruidenvinaigrette ook wel.

Wil je niets van onze kook, leef en geniet avonturen missen, volg ons dan op Instagram en Facebook. We hebben ook Facebookgroep, waar we regelmatig nuttige info delen en waar leden hun probeersels kunnen delen.

 

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. 

 

(Visited 3.222 times, 1 visits today)

Stappen

1
Klaar

Snijd de knolselderij in kleine blokjes en doe hetzelfde met de appel, maar snijd deze iets grover. Zorg ervoor dat je 2 delen knolselderij en 3 delen appel hebt. Vermeng met mayonaise, limoensap en dragon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over 4 glazen of kommetjes en leg hierop de garnalen en werk af met een beetje gemengde sla.

Inge

Schwartzwalder of zwarte woudtaart in een modern jasje
previous
Feestelijk chocoladedessert met kersen
bladerdeegzoutjes zelf maken is gemakkelijk
next
Bladerdeegzoutjes zelf maken
Schwartzwalder of zwarte woudtaart in een modern jasje
previous
Feestelijk chocoladedessert met kersen
bladerdeegzoutjes zelf maken is gemakkelijk
next
Bladerdeegzoutjes zelf maken

Opmerking toevoegen