0 0
‘Witte’ pizza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Corrigeer aantal:
1 portie pizzadeeg
2 uien
2 vastkokende aardappelen
olijfolie
100 g Gorgonzola
100 g ontbijtspek
100 g geraspte parmezaan
peper
1 takje rozemarijn

Dit recept vastpinnen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

‘Witte’ pizza

Ingrediënten

Instructies

Share

Soms heb ik op zondagavond geen zin om uitgebreid te koken en dan tover ik meestal een risotto of een ander simpel gerecht uit mijn mouw. Gisteren werden dat hartige taarten of liever één quiche en één witte pizza. De pizza had eigenlijk een beetje weg van flammekuche, een specialiteit uit de Elzas. De quiche met spinazie en gorgonzola kwam uit het boek ‘taarten’ van Delphine De Montalier, de pizza is een eigen recept.

Meer pizzarecepten vind je hier.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Wist je trouwens dat we ook een Facebookgroep hebben? Hopelijk tot gauw!

 

(Visited 7.073 times, 1 visits today)

Stappen

1
Klaar

Bak de aardappelen en ui in een beetje olijfolie, tot de aardappelen gaar zijn. Beleg de pizzabodem met stukjes gorgonzola, parmezaan, uit, aardappelen en gerookt spek. Bestrooi rijkelijk met peper en fijngesneden rozemarijn. Bak 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven op ca. 200°

Tip: Druppel naar smaak een beetje truffelolie over de pizza alvorens hem op te dienen.

Inge

zalmtartaar met dilledressing en zoetzure bietjes
previous
Zalmtartaar
scampi rijst, kokos
next
Scampi in krokant kokosjasje en pittige aubergine
zalmtartaar met dilledressing en zoetzure bietjes
previous
Zalmtartaar
scampi rijst, kokos
next
Scampi in krokant kokosjasje en pittige aubergine

Opmerking toevoegen