0 0
Wan tan soep

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
wan tan
12 wan tan vellen diepgevroren te koop bij Aziatische supermarkt
150 g gepelde tijgergarnalen
150 g varkensgehakt
1 cm gemberwortel (vers) geraspt
1 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel rijstazijn of witte wijnazijn
2 lente-ui
1 theelepel geroosterde sesamolie
peper en zout
De bouillon
1 liter kippenbouillon
enkele roosjes broccoli
1 handvol sojascheuten
wortel in fijne reepjes gesneden
2 eetlepels bamboescheuten
1 lente-ui fijngesneden
1 eetlepe lichte sojasaus
enkele druppels geroosterde sesamolie
peper

Nutritional information

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Wan tan soep

Cuisine:

Ingredients

  • wan tan

  • De bouillon

Directions

Share

Laatst stond deze wan tan of wonton soep op het menu. Fijne Chinese ravioli met een vulling van garnalen en varkensgehakt gegaard in een smaakvolle kippenbouillon. De wan tan vellen zijn kant-en-klaar te koop in de Aziatische supermarkt.

Misschien lust je deze pompoensoep ook wel.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

wan tans

Meng alle ingrediënten voor de wan tans. Vul de ontdooide deegvelletjes en vouw ze tot wantans.

2
Done

De soep

Verwarm de bouillon en gaar hierin de groenten, voeg pas op het einde de wantans toe en laat ze kort meekoken op een zacht vuur. Breng op smaak met peper, lente-ui, sesamolie en sojaolie.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Caesar salad met een twist
previous
Caesar salad with a twist
next
Gamberoni alla griglia
Caesar salad met een twist
previous
Caesar salad with a twist
next
Gamberoni alla griglia

Add Your Comment