• Home
  • Pasta
  • Tagliolini met cantharellen en truffelsalsa
0 0
Tagliolini met cantharellen en truffelsalsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g tagliolini (pasta)
300 g cantharellen
1 potje truffelsalsa
ongezouten boter
peper en zout
look
room eventueel room
parmezaan

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tagliolini met cantharellen en truffelsalsa

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Pasta is eigenlijk heel gemakkelijk te maken, alleen een beetje tijdrovend. Er is volgens mij niets zo veelzijdig als pasta. Het staat bij ons thuis dan ook regelmatig op het menu. Nu we nog met één been in de winter staan wil ik je deze snelle winterse bereiding  snel meegeven.

Tagliolini is een dunne platte pasta uit het noorden van Italië.  De truffelsalsa koop je in de Italiaanse delicatessenzaak en o.a. bij Oil & Vinegar.

 

 

Steps

1
Done

Maak de cantharellen schoon en bak ze gaar in wat boter en look. Breng op smaak met peper en zout. Kook de pasta intussen al dente. Giet af, maar houd nog wat van het pastawater achter. Meng de truffelsalsa onder de pasta en voeg indien het geheel te droog is nog wat kookwater of een beetje room toe. Breng op smaak met peper en zout en meng goed door elkaar. Verdeel de pasta over 4 borden en werk af met de cantharellen en geraspte parmezaan.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Franse uiensoep
next
Rode poon met crème van bloemkool
previous
Franse uiensoep
next
Rode poon met crème van bloemkool

Add Your Comment