0 0
Snelle maaltijdvissoep

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Corrigeer aantal:
1 eetlepel olijfolie
1/2 gele paprika
3 vastkokende aardappelen
1 groene selderijsteel
1 ui
1 stukje rode Spaanse peper
1 look
1 flinke eetlepel tomatenpuree
1 liter kippenbouillon
500 g vis naar keuze zalm, schelvis, kabeljauw, wijting, koolvis, zeebaars, roodbaars schelvis ....
enkele sprietjes bieslook

Dit recept vastpinnen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Snelle maaltijdvissoep

Keuken:

Ingrediënten

Intro

Share

Gisteren waren er nog twee stukken vis over. Ik verwerkte ze vanavond in een maaltijdsoep, die voor de rest ook uit koelkastrestjes bestond. Het resultaat was een smakelijke, lichtjes pittige vissoep. Je kunt hiervoor vis naar keuze gebruiken, maar ook met de groenten kan je spelen. Ik denk bijvoorbeeld aan groene of rode paprika, courgette, prei, venkel, verse tomaten, etc.

 

(Visited 8.812 times, 1 visits today)

Stappen

1
Klaar

Stoof de fijngesneden groenten aan in de olijfolie. Voeg de bouillon toe en de tomatenpuree en breng de soep aan de kook. Laat op een middelmatig vuurtje verder pruttelen tot de aardappelblokjes gaar zijn. Snijd de visfilets in 4 gelijk stukken, leg ze in de soep en  laat ze enkele minuutjes op een laag vuurtje garen. Schep de vis voorzichtig uit de soep en doe ze over in twee soepborden. Giet er de rest van de soep bij en werk af met fijngesneden bieslook.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Carpaccio van rode biet met feta
previous
Rode biet carpaccio met feta
couscoussalade
next
Couscoussalade
Carpaccio van rode biet met feta
previous
Rode biet carpaccio met feta
couscoussalade
next
Couscoussalade

Opmerking toevoegen