0 0
Ratatouille op de barbecue

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dit recept vastpinnen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ratatouille op de barbecue

Kenmerken:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Keuken:

Ingrediënten

Intro

Share

Het voelt als zomer, zeker met deze ratatouille op de barbecue. Zo eenvoudig, maar oh zo lekker. Voor een vegetarische BBQ geef je er bijvoorbeeld gegrilde haloumi bij of verkruimel je wat feta over de ratatouille. Vleeseters eten er een rundssaté of lamskoteletten bij en visliefhebbers zoals ik, eventueel zeebaars op de barbecue. Ik streek de vis voor het bakken even in met olijfolie waaraan ik wat harissa (pittige Marrokkaanse chilipasta) had toegevoegd, die kan je vervangen door wat sambal of andere chilipasta.

Ratatouille op de barbecue

 

Meer lekker barbecue recepten vind je hier.

 

Wil je niets missen? Volg onze kook-, leef- en genietmomenten op Facebook of Instagram. Als je lid wordt van onze Facebookgroep krijg je er nog nuttige tips en interessante links bovenop.

(Visited 116 times, 1 visits today)

Stappen

1
Klaar

Snij alle groenten in blokjes, de ui in partjes, de tomaatjes eventueel in twee en de champignons in vier. Doe alles in een kom en strooi er Provençaalse kruiden, peper, zout, gehakte rozemarijn en verse tijm over. Bedruppel royaal met olijfolie en een eetlepel knoflookolie. Meng goed en doe de groenten over in een barbecue pan met gaatjes. Plaats op het rooster van de barbecue en schep regelmatig om tot de groenten beetgaar zijn.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gevulde penne met mascarpone en gekonfijte tomaatjes
previous
Gevulde penne met mascarpone en gekonfijte tomaten
penne met pesto en kippengehakt
next
Penne met pesto en kippengehakt
Gevulde penne met mascarpone en gekonfijte tomaatjes
previous
Gevulde penne met mascarpone en gekonfijte tomaten
penne met pesto en kippengehakt
next
Penne met pesto en kippengehakt

Opmerking toevoegen