0 0
Pesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
50 g geroosterde pijnboompitten
1 teentje look
50 g geraspte parmezaan
1 flinke handvol basilicumblaadjes
1 dl olijfolie extra vergine
peper en zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pesto

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Als je ooit verse pesto hebt geproefd wil je nooit meer pesto uit een potje. Dé klassieker is met verse basilicum, maar je kunt eindeloos variëren met pesto.

Saliepesto: Vervang de basilicum door salie en de pijnboompitten door walnoten.
Korianderpesto: Vervang de basilicum door verse koriander, laat de kaas weg.
Zongedroogde tomatenpesto: zie dit recept.
Daslookpesto: zie dit recept.
Paprikapesto: zie dit recept.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. We zijn trouwens ook op Pinterest te vinden. Hopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Gebruik een vijzel, mixer, blender of keukenmachine om de pijnboompitten, de knoflook, de basilicum en de Parmezaanse kaas fijn te maken tot een egaal mengsel. Voeg de olie er beetje bij beetje al roerend bij. Proef en breng op smaak met peper en zout.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kip met caesar salad
previous
Kip met caesar salad
Papillot van kabeljauw met chermoulasaus
next
Papillot van kabeljauw met chermoulasaus
Kip met caesar salad
previous
Kip met caesar salad
Papillot van kabeljauw met chermoulasaus
next
Papillot van kabeljauw met chermoulasaus

Add Your Comment