0 0
Ontbijt bowl met warme appel en granola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 appel
1 cm gember
1 eetlepel olijfolie
1/2 afgestreken theelepel kaneelpoeder
1 sinaasappel
8 eetlepels Griekse yoghurt of zelfgemaakte yoghurt
4 eetlepels granola
2 eetlepels blauwe bessen

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ontbijt bowl met warme appel en granola

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

[avatar user=”inge” /]

Heb je in de winter graag een warm fruitontbijt, maar wil je het wel gezond, snel en evenwichtig houden? Dan is deze ontbijt bowl met warme appeltjes en granola zeker jouw ding. Je bakt de appelschijfjes in een beetje olijfolie, strooit er wat kaneel over en vers geraspte gember. De rest is wel koud of op kamertemperatuur, maar door de warme appel krijg je toch een heel ander ontbijt, dan wanneer alles uit de koelkast komt.

Hoe je de granola en yoghurt voor deze ontbijt bowl met warme appel en granola maakt, lees je hier. Bij de rubriek ontbijt vind je nog meer ideeën voor gezonde en evenwichtige ontbijtjes en ontbijt bowls.

Wil je niets missen? Volg onze kook-, leef- en genietmomenten op Facebook of Instagram. Als je lid wordt van onze Facebookgroep krijg je er nog nuttige tips en interessante links bovenop.

Tip: maak wat meer appels dan je nodig hebt en bewaar ze in de koelkast voor de volgende dagen. Warm eventueel op in de microwave.

Steps

1
Done

Schil de appel, verwijder het klokkenhuis en snij in partjes. Bak de appelschijfjes in olijfolie, bestrooi met geraspte gember en kaneel. snij de sinaasappel in partjes. Verdeel de appel en sinaasappel over de bowls, voeg yoghurt, granola en blauwe bessen toe.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Hertenkalf met rode wijnsaus en boterraapjes
aspergerisotto met doperwten en coquilles
next
Aspergerisotto met doperwten en gegrilde coquilles
previous
Hertenkalf met rode wijnsaus en boterraapjes
aspergerisotto met doperwten en coquilles
next
Aspergerisotto met doperwten en gegrilde coquilles

Add Your Comment