0 0
Gemarineerde olijven

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gemarineerde olijven

Features:
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Vegan
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Je kent ze wel, de lekkere olijven die je in de horeca bij je drankje krijgt. Waar koop je die toch? Je koopt die niet, je maakt ze gewoon zelf. Het leuke is dat je zelf ingrediënten toevoegt die je lekker vindt. Dat kunnen gedroogde pepers zijn, citroen, kruiden … experimenteer er op los! Let wel, verse ingrediënten blijven minder lang goed dan gedroogde.

Klaar in 5 minuten en een zomer lang genieten. Heb je nog een stukje feta over? Leg die op dezelfde manier op.

Zelf gemaakt, smaakt gewoon 10 x beter. Maak voortaan ook je pesto zelf.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Bezoek ook onze website GlutenVrijLevenHopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Giet de olijven af en meng ze in een kom met de kruiden, lookpoeder en eventueel peper. Doe ze over in de propere bokaal, doe het pepertje erbij en giet er zoveel olijfolie over tot ze onder staan. Draai het deksel erop en bewaar in of uit de koelkast. In de koelkast gaat de olie stollen, maar zo blijven ze wel het langste goed. Zet de pot voor gebruik gewoon enkele uren uit de koeling en plaats hem in warm water. Laat ze minstens 1 week marineren.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Crespelle (flensjes) met groene asperges, Gandaham en burrata
previous
Crespelle (flensjes) met groene asperges, Gandaham en burrata
Griekse maaltijdsalade met kip
next
Griekse maaltijdsalade met kip
Crespelle (flensjes) met groene asperges, Gandaham en burrata
previous
Crespelle (flensjes) met groene asperges, Gandaham en burrata
Griekse maaltijdsalade met kip
next
Griekse maaltijdsalade met kip

Add Your Comment