0 0
Gazpacho

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 tomaten Ontveld
1/2 komkommer geschild
1 rode paprika Ontveld
1/2 rode ui
1 look
200 ml kippenbouillon
1 eetlepel tomatenpuree
naar smaak peper en zout
naar smaak tabasco

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gazpacho

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

We hebben eindelijk zomerweer en wat is er dan heerlijker dan een frisse gazpacho. Ik serveer deze vanavond als hapje, maar je kunt deze koude soep eveneens als lunch of voorgerecht serveren. Snijd dan nog wat tomaten, komkommer, ui en paprika in blokjes als garnering. Mijn hapje krijgt vanavond het gezelschap van een spiesje met gebakken chorizo en kerstomaat. Het geheel werk ik dan verder af met een blaadje basilicum.

Steps

1
Done

Ontvel de tomaten en paprika. (Paprika kan je ontvellen door ze onder de grill zwart te blakeren. Tomaat kan je even onder dompelen in heet water en dan laten schrikken in koud water) Schil de komkommer.Pel de look. Snijd alle groenten in grove stukken.

2
Done

Doe de groenten in een maatbeker of blender. Voeg de grof gesneden look toe, de tomatenpuree en de koude bouillon. Mix het geheel tot een gladde soep.

3
Done

Breng op smaak met peper en zout en tabasco. Koel de soep minstens twee uur in de koelkast en serveer koud.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Geroosterde makreel met jonge boontjes, tomatentartaar en jus van lavas
next
Schelvis, mosselen en coquilles in een zachte currysaus
previous
Geroosterde makreel met jonge boontjes, tomatentartaar en jus van lavas
next
Schelvis, mosselen en coquilles in een zachte currysaus

Add Your Comment