https://www.kookleefgeniet.be
  • Login
  • Register
  • Thuis
  • Recepten
  • Leef & Geniet
  • Glutenvrij Leven
  • Muziek
  • Over Ons
  • Contact
  • Links
  • Thuis
  • Recepten
  • Leef & Geniet
  • Glutenvrij Leven
  • Muziek
  • Over Ons
  • Contact
  • Links
  • Home
  • Allerlei
  • Tips voor een 4-daagse citytrip naar Porto

Tips voor een 4-daagse citytrip naar Porto

Posted on nov 24th, 2021
by Inge
Categories:
  • Allerlei
  • Reizen & citytrips
Tips voor een 4-daagse citytrip naar Porto

Dag 1

Het was 1 november toen we in Porto arriveerden. Onze chauffeur vertelde, onderweg naar onze zeer goed gelegen studio, wat meer over de geschiedenis van Porto. Hij gaf ook heel wat nuttige tips om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De zon scheen en eenmaal onze koffers uitgepakt waren, trokken we richting water, meer bepaald de Douro. Het was lunchtijd, maar de populaire restaurants aan de kade (Ribeira) lieten we links liggen (veel te toeristisch voor ons). We doolden verder en in Ruedos Flores liepen we Cantina 32 binnen. Een leuk industrieel uitziend pand waar je vooral gerechten shared. We kozen drie specialiteiten uit, waaronder octopus met koriander en look in een oliesausje, frietjes met kruiden en gesmolten kaas en de alles behalve Portugese tataki van tonijn in een sesamkorstje. Als begeleiding een eerlijke witte wijn uit de streek.

Na de lunch liepen we terug naar het water waar we ons nestelden op een hoger gelegen terras, bijna onder de Ponte Dom Luis I, de bekendste brug in Porto. We genoten er van een stralend zonnetje en een oké wijntje. Aan de overkant zagen we massa’s toeristen drommen voor de bekende portohuizen. Wij zouden enkele dagen later voor Taylor’s gaan.

Zon, wijn, een prachtig uitzicht en elkaars gezelschap zijn dé ingrediënten voor een perfecte minitrip! Lichtjes in de wind trokken we verder op ontdekking. Langs pittoreske, doch verwaarloosde geveltjes en heuvelige straatjes genoten we van de sfeer. Porto is anders dan alle steden die we ooit bezocht hebben.

De Britten hebben hier duidelijk hun stempel gedrukt. Rode postbussen en typische rode telefooncellen bepalen naast oude majestueuze gebouwen het straatbeeld. In tegenstelling tot Lissabon zie je hier geen Arabische invloeden. De Engelsen hebben hier destijds onder leiding van Lord Nelson de Fransen verslagen, getuigenis hiervan is Praça da Liberdade.

De avond viel. We hadden slechts een ‘hongertje’ en slenterden door de buurt op zoek naar een leuke zaak. Ons oog viel op een smal pandje met slechts 4 tafels. Het oogde erg Portugees en dat bleek het ook te zijn. We bestelden een plank met lokale kazen en vleeswaren. Het leek uren te duren voordat we nog maar iets te drinken kregen en er leek ook van alles mis te gaan met de bestellingen, reserveringen enz. Een beetje Fawlty Towers.

Dag 2

De dag begon nat, het kan in november wel wat regenen in Porto. Neem dus zeker een regenjas en paraplu mee. Tijdens een hevige bui schuilden we bij Ateneia (Praça da Liberdade 58) en aten een pasteis de nata, een typisch gebakje dat met pudding is gevuld en waarover je kaneel strooit. De bui werd minder en we trokken richting Via Catarina, een drukke winkelstraat maar niet bepaald wat wij zoeken in een stad. Zonder plan dwaalden we doorheen de zijstraten en kwamen tegen lunchtijd terug uit op plaza de libertad. Mijn oog was onderweg gevallen op een krijtbord van Bistro Costume. De chique ogende bistro was leeg toen we arriveerden, maar werd in mum van tijd helemaal gevuld met opgedirkte locals. Waarschijnlijk bankbedienden ed. die snel van het vier gangen lunchmenu kwamen genieten. Vier gangen was voor ons te ambitieus, we zijn nl. maar kleine eters. Guy was onmiddellijk verkocht toen hij eend magret op de kaart zag staan. Ikzelf ging voor de zeebaars met mosselen en risotto. Helaas was de zeebaars nog niet gevangen en ikkoos daarom voor de kabeljauw met chorizo, tomaten en olijven. We deelden samen nog een overheerlijk dessert van laagjes filodeeg, aardbeien en een romige karamelsaus.

Later die namiddag hielden we siësta en trokken tegen de avond weer de stad in. We hadden eerder die dag in een menukaart gebladerd van een leuk uitziend restaurant nl. Avenida. Helaas bleek dit geen goede keuze te zijn. We kozen voor enkele typische voorgerechten i.p.v. een hoofdgerecht, o.a. reuze Spaanse mosselen met een vinaigrette, gamba’s met look, patatas bravas, calamares en kabeljauw kroketjes. Op papier zag het er zo goed uit, maar de kwaliteit was ondermaats. Uiteindelijk eindigden we voor een porto en een lokale rode wijn in Vinofino een typisch wijnbarretjes. Voordat we onder de wol kropen, beklommen we de heuvel naar Manteigaria ( Rua dos Clérigos 37) waar we pasteis de Nata voor het ontbijt kochten.

Dag 3

Het was een stralende ochtend. De ideale dag om de overkant van de Douro te verkennen en porto te gaan proeven. Porto stad is heuvelachtig, het is dus de hele dag klimmen en dalen. We wilden vanaf het hoogste deel van Ponte Dom Luis I naar Vila Nova Gaia oversteken, maar daarvoor moesten we eerst boven geraken. We waren nl. alweer bij Ribeira terechtgekomen, het laagste deel van Porto. Beter is om vanaf het station te vertrekken voor je excursie naar de overkant of de lift te nemen in Ribeira. Het kwam er dus op neer dat we voor niets eindeloos veel trappen omhoog klauterden.

Eenmaal bovenop de brug aangekomen geniet je van een eindeloos mooi uitzicht, op de heenweg zie je de portohuizen liggen. Op de terugweg porto stad en de kleurrijke huisjes van Ribeira. Op aanraden van onze chauffeur trokken we naar Taylor’s. De wijnhuizen aan het water zijn vooral oude opslagplaatsen en volgens hem niet zo gezellig. Taylors was prachtig! In de verzorgde binnentuin liepen kippen en pauwen vrij rond. Er hing een aangename mediterrane sfeer en een heertje kwam naar onze wensen informeren. Omdat we geen portkenners zijn lieten we ons adviseren om een zestal porto’s te degusteren. We bestelden tegelijk een kaasplankje en eentje met typische Portugese vleeswaren. Bezoek ook zeker WOW (World Of Wine), een prachtig modern complex.

We daalden weer richting Douro en slenterden langs het souvenirmarktje, de eethuisjes en de lager gelegen portohuizen. Niet echt ons ding. Onderweg kwamen we een huizenhoog konijn tegen dat was opgebouwd uit afvalmateriaal. Heel mooi om te zien. De zon scheen nog steeds volop en daar wilde ik van profiteren. We nestelden ons op een druk terras bij Ribeira en lieten de wereld passeren. Toen de zon achter de huizen verdween slenterden we verder langs smalle straatjes en eindigden voor de laatste zonnestralen en een glas wijn weer in Rua des Flores.

Die avond hadden we een tafel gereserveerd in Raiz, een restaurant dat de typische Portugese keuken naar moderne gerechten vertaalt. Guy ging voor de gegratineerde sint jakobsschelp en varkenshaasje met spinazie en zoete aardappel. Ik koos opnieuw voor kabeljauwkroketjes van gedroogde vis en de octopus op grootmoederswijze met groenten en krieltjes in de schil. Alles was naar wens.

Dag 4

Op onze laatste dag namen we bus 500 richting Matoshino, een vissersdorp aan de kust, op slechts een half uur rijden van Porto. We hadden eigenlijk geen moderne plek verwacht, maar wel een authentiek dorpje. Toch is deze plaats een aanrader. Je vindt hier nl. de allerbeste vis. Hier lossen de vissersboten hun vangst. Verser dan vers kan je vis niet zijn. We bezochten hier ook de overdekte markt. Loop zeker ook eens over het strand voor een instant vakantiegevoel.

Rond lunchtijd liepen we langs de visrestaurants waar her en der barbecues stonden te roken. De terrassen stroomden stilaan vol en ook wij vonden een tafeltje op de stoep bij Tito 2 (R. Heróis de França 32, Matoshino). Een goede keuze, zo bleek nadat we de gebakken sardientjes en even later de geweldig lekkere mosselen hadden geproefd. De ober was intussen onze tarbot komen tonen en verdween ermee richting grill. Even later werd de zwart geblakerde vis aan tafel vakkundig gefileerd. Nooit eerder at ik zo’n boterzachte witte vis. Puur, geserveerd met gestoofde kool en wortel en op vraag van Guy met handgesneden frietjes.

We namen na de lunch de bus terug richting Porto. Probeer voor een prachtig uitzicht een plekje vooraan op de bovenverdieping van de dubbeldekker te bemachtigen.

Extra tips

Heb je zin om rustig een boek te lezen, maar toch buiten te zijn, trek dan naar een van de vele parkjes. Graag een glaasje bij de hand zoek dan een zonnig terras. Bijvoorbeeld het dakterras van de Mercado Ferreira Borges. Wie graag de beroemde boekhandel Livraria Lello bezoekt, die als inspiratie voor de Harry Potter-films diende, moet geduldig zijn. Elke dag van ‘s ochtends tot ’s avonds staan er lange rijen toeristen aan te schuiven om maar even een Instagramable kiekje te nemen. Ga ook eens binnen in het station São Bento, het is een van de mooiste stations ter wereld. Zo’n 20.000 beschilderde tegels, azulejos, sieren de stationshal. Je komt deze blauwe tegeltjes wel vaker in het straatbeeld tegen.

Porto is echt wel de moeite. Dwaal gewoon door de stad, want er zijn zoveel leuke adresjes en plekken om te ontdekken.

Laat je ons ook weten wanneer je een tip van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw! 

(Visited 113 times, 1 visits today)
  • citytrip
  • porto
  • Portugal
  • reizen
  • uitstap
  • vakantie

Inge

Opmerking toevoegen Reactie annuleren

Hallo,

Hallo,

Fijn dat je hier bent!

Wij zijn Inge en Guy, optimisten en levensgenieters. Wij proberen onze 55+ lijven soepel te houden met wandelen. Aan natuur geen gebrek, want wij wonen met onze hond, katten, kippen en schaapjes aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen in het mooie Limburg.

Koken is een gedeelde passie en daarover bloggen, doen we ‘tussen de soep en de patatten’. De seizoenen bepalen grotendeels wat er op het bord komt en we gaan steeds voor evenwichtige gerechten met een eigen tintje of voor klassiekers uit binnen- en buitenland. Er is extra aandacht voor het glutenvrij dieet, maar ook als je vegetariër, flexitariër of pescotariër bent, zit er voor jou zeker wat lekkers bij.

Kook, Leef, Geniet staat voor leven in balans. Evenwicht in de keuken, maar ook in ons leven. Een dagje minder werken in de week geeft ons nl. extra tijd om leuke dingen te doen, zoals reizen, cultuur snuiven, tuinieren, yoga, Scandinavische misdaadseries bingen, gasten ontvangen, muziek luisteren en zoveel meer.

Kortom, wij scheppen plezier in de grote kleine dingen.

Zoek op ingrediënt

Zoek op maand/jaar

Luister naar Kook Leef Geniet

Onze playlists vind je op Spotify of onder de rubriek muziek. Luister alvast deze ↓

 

Tags

amuse asperges Aziatisch champignons coquilles courgette deegwaren dessert ei eieren feestelijk feta Fruit geitenkaas gezond glutenvrij grijze garnaal groenten hapje herfst Italiaans kip komkommer mosselen paddenstoelen paprika parmezaan pasta pompoen rijst risotto salade soep spaghetti spek tomaat tomaten vegetarisch Veggie vis voorgerecht zalm zoet zomers Zonder categorie
Foto Marion Michele – Unsplash
zomerse ananas met rode vruchten, muntsuiker, kokosmelk en limoen
©️Culinair Atelier
Zeeland
drankjes
tomaat-garnaal een beetje anders
© kook leef geniet
speculaassterren
© culinair atelier
jong vosje in de tuin
© culinair-atelier.com
Zelf make-up remover maken
©️www.culinair-atelier.com
ontbijt bowl met warme appel en granola
© culinair-atelier.com

Recente berichten

  • Zo maak je een gezondere borrelplank
  • Wat zijn de kenmerken van een gezond persoon?
  • Dit is waarom wandelen zo gezond is
  • Wat yoga voor je gezondheid kan betekenen
  • Lekker makkelijk: Griekse pita met souvlaki en tzatziki

Top 5

  • Kook, leef, geniet in tijden van Corona 3Kook, leef, geniet in tijden van Corona 3
  • Bij ons is het elke dag werelddierendagBij ons is het elke dag werelddierendag
  • 8 feestelijke recepten met een gezonde twist8 feestelijke recepten met een gezonde twist

Volg ons op Instagram

kookleefgeniet

kookleefgeniet
[ KUNST KIJKEN ] Het stond al lang op de planning [ KUNST KIJKEN ] Het stond al lang op de planning en vandaag verraste Guy mij met een bezoek aan @gloart.be Een uniek kunstencentrum met werken van artiesten van over heel de wereld. Tijdens een wandeling in de tuin ontdek je op verrassende plekken kunstwerken, maar ook in de verschillende galerijen. Een heerlijke plek om te bezoeken. 

#art #artgallery #kunst #gloart #globalart #visitlimburg #kookleefgeniet #artlovers
[ LIMONCELLO SEMIFREDDO ] Een supermakkelijk ijsre [ LIMONCELLO SEMIFREDDO ] Een supermakkelijk ijsrecept waarvoor je geen ijsmachine nodig hebt. Geweldig, niet? Je maakt dit verfrissend ijstaartje in 20 minuten en de diepvriezer doet de rest. Probeer het zelf! Je vindt het recept alweer op onze blog, zie link in bio @kookleefgeniet⁠
⁠
#semifreddo #limoncellosemifreddo #ijs #ijstaart #icecream #glutenfreedessert #glutenvrijdessert #glutenfree #kookleefgeniet #zomerrecept #recipe
[ FAMILIE ] Gisterenmiddag werd in de schaduw van [ FAMILIE ] Gisterenmiddag werd in de schaduw van onze kastanjeboom een feestje gebouwd. We brachten de kleinkinderen en achterkleinkinderen van Guy zijn kant samen voor een gezellige middag. Er werden stokskes (Genks voor arrosticini) à volonté gegeten, gedronken, gelachen en bijgekletst. Meer moet dat niet zijn.

#familyreunion #familie #zondagmiddag #kookleefgeniet #liefde #love #gardenparty
[ GRAVLAX & KOMKOMMER ] Heb jij al ooit gravlax of [ GRAVLAX & KOMKOMMER ] Heb jij al ooit gravlax of gravad lax gemaakt? Het is heel makkelijk en superlekker. Heerlijk als hapje, maar ook als zomers voorgerecht in combinatie met frisse komkommer. Je vindt het recept zoals gewoonlijk op onze blog, zie link in bio @kookleefgeniet of kopieer deze link in je browser www.kookleefgeniet.be ⁠
⁠
#gravlax #gravadlax #salmon #lax #glutenfreefoodie #finedingathome #kookleefgeniet #recepten #zomerrecept #recipes #foodblog #limburgsefoodblogger
[ ZOMERHAPJES ] Makkelijke hapjes voor hete zomerd [ ZOMERHAPJES ] Makkelijke hapjes voor hete zomerdagen. Antipasto spiesjes, meloen met feta en groene asperges met prosciutto crudo.

#antipastaitaliano #appetizers #aperotime #hapjes #summerfoods #kookleefgeniet #kookinspiratie #glutenfree #antipasti #zomeravonden
[ BORRELPLANK ] Een mediterrane borrelplank vol le [ BORRELPLANK ] Een mediterrane borrelplank vol lekkers. Fluorroze dip van feta, rode biet en yoghurt, hummus, pesto van wortelloof, auberginedip, bresaolarolletjes met rucola, artisjok, kerstomaatjes, feta, enz. Hoe je deze gezondere borrelplank maakt, lees je op de blog, zie link in bio @kookleefgeniet

#borrelplank #aperitieven #dips #zomerseten #summerfood #kookleefgeniet #apetizers #mediterreanfood
[ TIRAMISU ] Een Italiaanse klassieker, maar dit i [ TIRAMISU ] Een Italiaanse klassieker, maar dit is een suikervrije variant. Als zoetstof zit er ahornsiroop in en de koekjes zijn suikervrije speculaasjes met amandel. Met dit recept hoef je maar één dessert te maken, ook al zit er iemand in je gezelschap die suikervrij moet eten. Je vindt het recept alweer op onze blog, zie link in bio @kookleefgeniet
⁠
#tiramisu #suikervrijetiramisu #dessert #nagerecht #zoetezonde #receptenblo #foodblog @kookleefgeniet
[ MAKREEL & VENKEL ] Een probeersel met op vel geb [ MAKREEL & VENKEL ] Een probeersel met op vel gebakken makreel, gestoofde en zoet-zuur gemarineerde venkel, gegrilde mini courgette, kerstomaatjes, aardappelpuree met olijfolie en  gebrande ui met ansjovis-lookboter. Een mond en bord vol 😀. Het staat eens niet op de blog, tenzij jij het recept graag wilt. Let me know. 

#mackerel #makreel #kookleefgeniet #fennel #venkel #foodinspiration #hobbykok #foodblogger #glutenfreeblogger
[ AUBERGINE ] Vorige zondag kwamen mijn ouders ete [ AUBERGINE ] Vorige zondag kwamen mijn ouders eten. Zij eten allebei vegetarisch en daarom schudde ik dit gerecht uit mijn mouw. Gegrilde aubergine met miso is niet nieuw, maar ik combineerde het met zoetzure groenten en nasi goreng. Noem het Asian fusion 🎎🍚🥢. Vandaag schaft de pot iets helemaal anders😊, later meer daarover. Benieuwd wat jij vandaag eet, plaats gerust een reactie. Nog een fijne zondag! 

#misoeggplant #aubergine #gegrildeaubergine #veggie #misoaubergin #veggiefood #asianfusion #summerfoodporn #kookinspiratie #kookleefgeniet #sunday
[ WANDELEN ] Wij wandelen al geruime tijd en sinds [ WANDELEN ] Wij wandelen al geruime tijd en sinds een jaar zelfs dagelijks. Een hond geeft je nl. een reden om je wandelschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Geen hond? Dan kunnen de 8 tips van gastblogger Annemiek je misschien overtuigen. Lees haar post 'Dit is waarom wandelen zo gezond is' op onze blog. Zie link in bio @kookleefgeniet
⁠
#wandelenisgezond #wandelen #gezondheid #wandelenisgoed #wandelendoetjegoed
[ FRITTATA ] Eieren teveel? Toevallig ook nog een [ FRITTATA ] Eieren teveel? Toevallig ook nog een restje groenten zoals courgette, tomaat, spinazie? Ook nog wat parmezaan, fontina of andere zachte kaas over? Champignons, ham of spek? Kruiden? Het kan allemaal in een frittata of Italiaanse omelet. Je vindt het basisrecept op onze blog. Deel gerust jouw favoriete frittata recept. ⁠
⁠
#frittata #italianfood #nofoodwaste #recepten #snelklaar #kookleefgeniet #easycooking #glutenfree
[ HET ZOMERT ] Voormiddag hebben we allebei in de [ HET ZOMERT ] Voormiddag hebben we allebei in de tuin gewerkt om er nu, en de rest van de zomer, van te genieten. Hagen zijn bijna allemaal gesnoeid, gras gemaaid, potten van nieuwe bloemen voorzien, tuinmeubelen en potten afgewassen, een nieuwe loungehoek gecreëerd, enz. Zalig! Nog een fijn weekend allemaal! 

#summervibes #vakantieineigentuin #vakantie #zomervakantie #mijntuinvandaag #kookleefgeniet #gardenlover #tuingeluk
[ OSSOBUCO ANDERS ] Als ik al eens vlees eet, dan [ OSSOBUCO ANDERS ] Als ik al eens vlees eet, dan zijn het stoverijen. Ossobuco bijvoorbeeld, zacht gegaarde kalfsschenkel, een klassieker uit Milaan. Ik inspireerde mij voor dit gerecht op een stoverij #stincodimaiale uit Toscane en voegde geen tomaten, maar balsamico toe. Om het evenwicht te behouden gaf ik er doperwten (uit eigen tuin) en geroosterde wortelen bij. Wil je het zelf eens proberen? Je vindt het recept alweer op onze blog.⁠
⁠
#ossobuco #italianfood #foodie #foodblog #newblogpost #newrecipe #kookleefgeniet #kalfsschenkel #recepten #nieuwrecept
[ LAUWE SALADE ] met moestuingroenten, botervinaig [ LAUWE SALADE ] met moestuingroenten, botervinaigrette, krieltjes en gekookt ei. Een makkelijk en lekker doordeweeks glutenvrij én vegetarisch gerecht. Je vindt het recept nu op onze blog, zie link in bio @kookleefgeniet⁠
⁠
⁠
#veggie #groenten #kokenuitdemoestuin #recept #glutenfree #vegetarisch #glutenfreeveggie #healthyfood #foodblog #glutenvrijeblogger #lekkerdoordeweeks #kookleefgeniet
[ BLOGGEN ] Tussen de buien door nog een recept po [ BLOGGEN ] Tussen de buien door nog een recept posten op onze blog. Nog een hele fijne zondagnamiddag allemaal!

#bloglife #bloggerlife #foodblogging #foodblogger #limburgseblogger
[ KROKANTE KIP MET ZOETZURE SAUS ] Mijn gezondere [ KROKANTE KIP MET ZOETZURE SAUS ] Mijn gezondere versie van Koe Lo Kai. Bijna even snel klaar als take-away, maar véél lekkerder. Het recept vind je op onze blog, zie link in bio @kookleefgeniet⁠
⁠
#koelokai #kip #kipzoetzuresaus #chicken #glutenvrij #glutenfree #homemadetakeaway #chineeseten #aziatischkoken #kookleefgeniet #foodblog #recepten
[ COQUILLES & FREGOLA ] Ik postte deze foto al enk [ COQUILLES & FREGOLA ] Ik postte deze foto al enkele weken geleden, maar nu staat het recept ook op onze blog. Een hapje van coquille, fregola, dragonolie, zeevenkel, citroenzeste en oesterblad. Laat het smaken en geniet van het warme weekend! ⁠
⁠
Volg de link in bio @kookleefgeniet voor het recept⁠.
⁠
#coquilles #sintjakobsnoten #hapjesrecept #fregolasarda #scallops #appetizers #scallopappetizer #recepten #kookleefgeniet #foodblog #newblogpost #limburgseblogger
[ AARDBEIEN ] 🍓 Een tussendoortje uit eigen tui [ AARDBEIEN ] 🍓 Een tussendoortje uit eigen tuin. Heb jij al ooit bosaardbeien of wilde aardbeien geproefd? Heerlijk! Ik vind ze veel lekkerder dan gekweekte aardbeien. Het lijken wel snoepjes, snoepjes uit de natuur. 

#aardbeien #strawberries #bosaardbei #bosaardbeitjes #wildstrawberry #lekkervanbijons #wildstrawberries #uiteigentuin #moestuingeluk #moestuinieren
[ WIJNPROEVERIJ ] Wij proefden gisteren in de tuin [ WIJNPROEVERIJ ] Wij proefden gisteren in de tuin van @orshof lekkere wijnen van @uniquato Zij hebben een mooi assortiment wijnen uit o.a. Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. Het weer zat mee, de setting was prachtig en het gezelschap heel fijn. Meer moet dat niet zijn. Valt het op dat Guy niet zo graag poseert? 😄

#wijnen #wijndegustatie #wijnproeverij #wining #winetasting #uniquato #orshof #kookleefgeniet
[ GEGRILDE GROENE ASPERGES ] in goed gezelschap va [ GEGRILDE GROENE ASPERGES ] in goed gezelschap van (zelf) gekonfijte tomaten, burrata, gegrilde courgette, pijnboompitten, chips van parmaham, olijfolie en balsamico. Een (lekkere) mondvol. Dit voorgerecht is op en top zomers en heel makkelijk te maken. De vegetariërs onder ons kunnen de ham weglaten. Je vindt het recept zoals steeds op onze blog, zie rechtstreekse link in bio @kookleefgeniet ⁠
⁠
#groeneasperges #zelftomatendrogen #zomerseten #gezondeten #recepten #kookleefgeniet #glutenvrij #glutenfree #burrata #newblogfeed #foodblogger #limburgsefoodblogger⁠
Laad meer... Volg op Instagram

Volg ons op Facebook

Facebook

Volg ons

Kook, leef, geniet … over plezier scheppen in grote kleine dingen

  • Over ons
  • Privacybeleid

ALL RIGHTS RESERVED | © 2020 KookLeefGeniet

Vandaag is een mooie dag om cookies te accepteren. Gewoon voor wat ze zijn! Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Liever niet nu? Kies je voorkeur bij cookie settings.
Cookie settingsAKKOORD
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren terwijl u door de website navigeert. Van deze cookies worden de cookies die indien nodig zijn gecategoriseerd, in uw browser opgeslagen omdat ze essentieel zijn voor het functioneren van basisfunctionaliteiten van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Deze cookies worden alleen met uw toestemming in uw browser opgeslagen. U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor deze cookies. Maar het afmelden van sommige van deze cookies kan een effect hebben op uw browse-ervaring.

Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN